Critical yey

Vill du börja jobba på Pinewind?

På Pinewind tror vi att vårt team är vår största tillgång. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där varje medarbetare känner sig värderad, inspirerad och motiverad att uppnå sitt bästa. Vår företagskultur bygger på öppenhet, mångfald och respekt, där varje röst räknas och varje bidrag uppskattas.
  • Holistiskt och transparant
  • Lösningsfokuserat
  • Datadrivet

Lediga Tjänster:

SEO Manager

Söker du en spännande och utmanande roll inom digital marknadsföring? Pinewind, ett innovativt och framåtsträvande företag, söker nu en passionerad SEO Manager för att stärka och utveckla våra kunders online-närvaro.

Som SEO Manager hos Pinewind kommer du att spela en avgörande roll i utformningen och genomförandet av våra kunders SEO-strategi.

Google Ads Manager

I rollen som Google Ads Manager kommer du att ha en central position i att skapa, hantera och optimera Google Ads-kampanjer för våra kunder. Du kommer att arbeta nära kunderna för att förstå deras unika behov och skräddarsy kampanjer som driver verkliga resultat.

Webbdesigner

Som Webbdesigner på Pinewind kommer du att vara en nyckelspelare i utvecklingen av högkvalitativa webblösningar. Du kommer att arbeta nära vårt team och våra kunder för att förstå deras behov och vision, och översätta dessa till visuellt tilltalande och användarvänliga webbplatser.
Company
Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss:
Pinewind Logo, en gran i vinden. Ranka högre på google
© 2024 Pinewind AB. All rights reserved.